Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye ID.5 GTX 4MOTION

Rekkevidde inntil
509 km
Pris fra kr 
549.900* 

Bagasjeromsvolum
549 liter 
Drivlinje 
Firehjulstrekk
  • Firehjulstrekk og to elektriske motorer
  • Elegant og sportslig coupé-design med unike detaljer
  • «Over-the-Air»-oppdateringer med nye funksjoner gjennom hele bilens livsløp
  • Sportslig som en GTI med inntil 2991 hk
  • 77 kWh netto batterikapasitet, inntil 1352 kW hurtiglading

Høstkampanje på nye ID.5 GTX 4MOTION!
fra kr 549.900*

Frem til 30. september får du følgende inkludert i prisen:
- Service- og vedlikeholdsavtale 3 år/45.000 km
- Velg mellom:
     - 4,99** rente eller
     - Komplette originale vinterhjul

** Eff. rente 7,41% ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 3.024. Totalt kr 180.439. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 4,99%,som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 7,99%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Gjelder til 30.09.23.

Prøvekjør nye ID.5 GTX 4MOTION

Bestill din prøvetur via skjemaet nedenfor! Vi tar kontakt med deg for å avtale dag og tid. Du kan glede deg til en sportslig kjøreopplevelse med firehjulstrekk, to elektriske motorer og rask akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,3 sekunder. 

 

Kontakt meg for mer informasjon eller prøvekjøring av nye ID.5 GTX 4MOTION

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

ID.5 GTX 4MOTION

Sportslige kjøreopplevelser med 
firehjulstrekk og to motorer

Firehjulstrekk og to elektriske motorer med inntil 2991 hk sørger for at du kommer frem dit du skal hele året med nye ID.5 GTX 4MOTION. I motsetning til tradisjonell firehjulstrekk har dette drivverket ingen mekanisk forbindelse mellom for- og bakakselen. Du kan tilpasse kjøreegenskapene til ID.5 GTX 4MOTION med fire ulike kjøremoduser, som gir godt veigrep og bedre retningsstabilitet på løst og glatt underlag. ID.5 GTX 4MOTION trives like godt på grus som på asfalt.

Elektromotorene utnytter energien svært effektivt og sørger for at ID.5 GTX 4MOTION akselererer med fullt dreiemoment fra første meter med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på ca 6,3 sekunder. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 180 km/t. Batteriplasseringen under gulvet, mellom akslene, sikrer ID.5 GTX 4MOTION et lavt tyngdepunkt for jevn vektfordeling og bedre kjøredynamikk. 

 

ID.5 GTX interior

Romslig interiør

Kupéen i den nye ID.5 GTX 4MOTION byr på rikelig med plass og høy komfort. Selv med coupé-profilens skrånede taklinje har bilen god takhøyde i baksetet med behagelig plass til 3 personer. I tillegg byr kupéen til ID.5 GTX 4MOTION på moderne design og avansert teknologi med intuitiv touch-betjening for høy komfort på korte og lengre kjøreturer. Bagasjerommet er også svært romslig med et bagasjeromsvolum på hele 549 liter.