Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyhet! ID.4 City fra kr 352.560*

Nå kan du prøvekjøre nye ID.4!
Vi har leveringsklare biler!  


ID.4 er en stor elektrisk familie-SUV med stor plass og fleksible løsninger med mulighet for hengerfeste og takstativ. Vi har satt sammen flere ulike forhåndskonfigurerte modeller. Det eneste du trenger å ta stilling til er hvilken som fyller dine behov best, i tillegg til hvilken farge, felger og rekkevidde du vil ha på på din ID.4 Bestill prøvekjøring i dag! 

"En innertier for det norske markedet"
 DN - 24.03.2021 - Les testen


ID.4 City 
fra kr 352.560*

ID.4 med 340 km rekkevidde

ID.4 Pro Performance fra kr 425.780*

ID.4 med intil 517 km rekkevidde

 

Kontakt oss i dag for å bestille prøvekjøring eller et godt tilbud!

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

"Alt er som det skal og litt til, enten du måler på plass, interiør, elbil-egenskaper, teknologi eller pris. Dette er en elektrisk familiebil som gir deg alt du ønsker."
Bil og Motorbloggen - 02.04.2021 - Les testenID.4 City
Standardutstyr er bl.a: Full-LED frontlykter med integrerte LED-blinklys og lysassistent, LED-baklys, adaptiv cruise control, Lane Assist, oppvarmet og lydisolerende frontrute, speilhus med integrerte blinklys, Climatronic, Keyless Start, oppvarmede seter, multifunksjonsratt, Ambientebelysning i 10 valgfrie farger, App Connect, digital instrumentering med fargedisplay og 2 stk ladekabler - 10A og 32A.
Komfortpakke

- Midtkonsoll med ambientebelysning, 2 koppholdere og deksel over oppbevaringsrom og utskiftbare innsatser
- Air Care 2 -soners Climatronic
- 2 USB-C uttak i midtkonsoll til lading/data og 2 USB-C uttak i midtkonsoll bak til lading
- Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn
- Setevarme i forseter
- Oppvarmet og støydempende frontrute
- Oppvarmede spylerdyser

Infotainmentpakke - Navigasjonssystem «Discover Pro» med stor 10” touch-screen fargeskjerm
- Komforttelefon med induksjonslading

 

3250_HAM_ID.4_GTX_topp_SMAL_1580x466.jpg

Har du behov for firehjulstrekk?

Les mer og forhåndsbestill vår første, sportslige toppmodell
ID.4 GTX med firehjulsdrift. 

 

Den nye ID.4 er en urban SUV med spennende design og snudiameter på linje med en småbil. ID.4 har takreling for taklast, aerodynamiske dørhåndtak, 3D-LED-baklykter med dynamisk blinklys, og en lyslist som strekker seg mot Volkswagen-logoen foran og bak.

Den nye ID.4 har imponerende plass i kupeen. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable Ergo Active komfortsetene i stoff/Alcantara med elektrisk justering, minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte med massasje funksjon og uttrekkbar lårstøtte. Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen, oppvarmet 3-ekers skinnmultifunksjonsratt med berøringsstyrte funksjoner og Isofix-fester for feste av to barneseter bak. 

 

ID.4 med lang rekkevidde

Inntil 517 kmelektrisk rekkevidde

ID.4 har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. Utstyrsversjonene ID.4 City og Style har en netto batterikapasitet på 52 kWt, med en rekkevidde på inntil 343 km, mens ID.4 Life, Business, Family, Tech og Max har en netto batterikapasitet på 77 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 517 km.