Nissetilbud på Passat GTE ladbar hybrid. Nå kun kr 2.390,- pr mnd

Vi har biler på lager for rask levering. Gjelder kun et begrenset antall biler, så førstemann til Møller Bil.

Nå har vi et svært godt tilbud på den splitter nye Passat GTE. 1,99%* rente og kun 2.390,-** i månedsleie. Bilen må registreres før nyttår.

På jakt etter ny ladbar hybrid med lang elektrisk rekkevidde på inntil 55 km, lavt forbruk og stor plass til vinteren? Plug-in familiefavoritten Passat GTE ladbar hybrid kommer i ny drakt og i desember har vi et unikt juletilbud på denne modellen.

-> Ekstremt gunstig leasing
-> Tilbudet gjelder kun kort tid og et begrenset antall biler
-> 1,99%* lanseringsrente

Leasing

 Terning

Interiør 

Rente

Passat GTE les mer 

Bli bedre kjent med Passat GTE

Nye Volkswagen Passat GTE er en praktisk og stor ladbar hybrid som har det ypperste innen miljøteknologi. Passat GTE har lavt forbruk, og kombinerer det beste fra to verdener: ren elektrisk drift på inntil 55 km i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre kjøreturene. Perfekt for hele familien.
Les mer

 

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.12.2019. Avbildet modell kan avvike fra standard.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. 

** Priseks. privatleasing inkl. mva og termingebyr. Startleie/etableringsgebyr kr 103.500,-. Totalpris kr 189.540,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 45.000 km. Avtalen har flytende rente. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 1,6 l/100km og CO2-utslipp fra 35 g/km. Verdiene vil endres etter valg. Avbildet modell kan avvike. I forbindelse med overgangen til den nye utslippsstandarden, Euro 6d TEMP -EVAP -ISC, og modellårskifte, kan modellen avvike noe (herunder, men ikke begrenset til utslippsverdier, drivstofforbruk og vekt). For mer informasjon, ta kontakt.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.