Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Tiguan Allspace SUV 5 eller 7-seter

Kom innom og opplev vår store SUV i den populære Tiguan-familien.

Tiguan Allspace SUV 5-seter fra kr 554.900,-*
Tiguan Allspace SUV 7-seter fra kr 571.100,-*

Pris fra

554.900,-*

Volkswagen Tiguan Allspace er en kraftig og meget stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk og DSG automatgir som standard, god bagasjeplass og svært mye plass i baksetet med mulighet for 5 eller 7 seter. Denne SUV-en er hele 4,7 meter lang, og det er mange flerbruksmuligheter. Du kan for eksempel enkelt vippe opp tredje seterad og få 7 seter når du trenger det.

Tiguan Allspace er også tilgjengelig med Volkswagen sitt helt nye Discover Pro infotainmentsystem. Det gjør den til den første bilen i dette segmentet som kan leveres med håndbevegelseskontroll. Med parkeringssensor foran og bak, tretthetsvarsling, Front Assist med fotgjengerregistrering og Adaptive Cruise Control, cruiser du trygt på landeveien så vel som i byen.

 

  

Samkjørte funksjoner med 4MOTION Active Control.
4MOTION Active Control lar deg velge en passende kjøreprofil, enten du kjører på landeveien eller i en snødekt skråning. Varierende værforhold og kjøreturer utenfor allfarvei er med på å øke kjøregleden i din Tiguan Allspace. Ønsker du å tilpasse bilens systemer enda bedre til slike vekslende forhold, kan du benytte 4MOTION Active Control som betjenes med en dreie-/trykkbryter. Bruk bryteren til å velge mellom kjøremodusene Snow, Offroad, Offroad Individual og Onroad. Systemet kommuniserer med bakkebremsassistenten, bakkestartassistenten, antiskrensreguleringen og den elektroniske differensialbremsen. Karakteristikker som gasspedalfølsomhet, girskift, motorbremseeffekt, igangkjøringshjelp og låsevinkel endres avhengig av den valgte profilen. Resultatet er at kjøreturen går som en lek – også på snø og på veier uten fast dekke.

  

*Prisene gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. Avbildede modeller kan ha utstyr utover standard. Drivstofforbruk blandet kjøring: 5,9 – 8,2 l/100km. CO2-utslipp: 151 – 185 g/km. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.